Om os

 
 
IMG_5914-HDR.jpg
 
 

Specialiserede fysioterapeuter i samarbejde med a2 reumatologi & sportsmedicin

Et enestående samarbejde imellem certificerede fysioterapeuter og speciallæger i reumatologi og sportsmedicin. Vores speciale er behandling af idrætsrelaterede problemer samt hurtig og præcis diagnosticering - uanset årsag til din skade.

 

Læs mere om speciallægerne hos A2 Reumatologi & Sportsmedican på www.a2privathospital.dk

 
 

Fysioterapeut

Anne Dorthe Madsen

Årgang: 1975

Uddannelse: Fysioterapeut 2004

Arbejdssteder: Bülowsvej Fysioterapi og Træning 2010-2012, Skodsborg Fysioterapi 2004-2009/2014-2017, indehaver af A2 Fysioterapi & Træning ApS.

Videreuddannelser: Master of Sports Physiotherapy fra University of Queensland 2010, certificeret specialist i Idrætsfysioterapi 2012, uddannelse i ultralydsscanning, uddannelse i medicinsk akupunktur.

Engagementer: Fysioterapeut hos A2 Fysioterapi & Træning i Hillerød siden 2016.

Tilknyttet som fysioterapeut for det danske kvindelandshold i tennis.

Faglige interesseområder: Behandling og genoptræning af idrætsskader. Behandling af ryg- og nakkeproblemer, herunder manipulation, manuelle behandlinger samt genoptræning.

Har som fysioterapeut været tilknyttet Team Helsinge Håndbold, Nordsjælland Cobras Ishockey, University & State Judo i Australien samt Dansk Danseteater moderne ballet.

Har ligeledes været tilknyttet Artroskopisk Center Hvidovre på Hvidovre Hospital som videnskabelig medarbejder med forskning relateret til hofte og lyske problematikker hos både almenbefolkningen og eliteidrætsudøvere.

 
 
 
 

Fysioterapeut

Kim Lykke

Årgang: 1976

Uddannelse: Fysioterapeut fra Fysioterapiskolen København 2006

Arbejdssteder: Bülowsvej Fysioterapi og Træning 2006-2016, A2 Reumatologi og Idrætsmedicin 2013-2016, A2 Fysioterapi og Træning Aps 2016, indehaver af A2 Fysioterapi & Træning ApS.

Videreuddannelser: Certificeret Kliniker i Sportsfysioterapi, Specialefag på SDU i Undersøgelser og rehabilitering af seneskader, specialefag på SDU i Biomekanik og Bevægelsesanalyse, DSSF Sportsfysioterapeut -Del A og B eksamen, Akupunktør, Manuel Terapi (MTT), Diplom/Forbundstræner under DTF (Dansk Tennis Forbund).

Engagementer: DSSF – fast del af undervisningsteamet der underviser på alle efteruddannelseskurser i Sportsfysioterapi. DIMS (Dansk Idrætsmedicinsk Selskab) – sidder i uddannelses udvalget, hvor han bl.a. tilrettelægger uddannelser i Idrætsmedicin til læger i klinisk praksis. Faglig vejleder i DSSF – primært på kataloget omkring ”Tennisalbue”. Dansk Tennis Forbund – underviser alle kommende trænere i skadesforebyggelse, præstationsfremmende træning og akut skadesbehandling. Davis Cup – fysioterapeut med ansvar for herrespillerne på det danske tennislandshold. Ansvarlig for det ”Fysiske Testapparat” i DTF. Forfatter til kapitel omkring aldersrelateret træning til tennisspillere fra 6-21 år (ATK-bogen).

Fysisk Træner i HIT – Hillerød Tennisklub. Club La Santa – ansvarlig for ”Tennisugerne” de sidste 15 år. Konsulent for diverse bordtennis, badminton, tennis og fodboldklubber herunder testansvarlig for ungdomsspillerne i GFA ( Gentofte Fodbold Academy). 

Faglige interesseområder: Præstationsfremmende træning, skadesforebyggelse, biomekaniske bevægeanalyser, træning af senevæv, behandling af børn og eliteidrætsudøvere, videofejlretning, ACL på Bispebjerg Hospital ifm. Phd omkring styrketræning postoperativt til ACL opererede – stod for test af ca. 200 ACL patienter.

 
 

Fysioterapeut

Mathias Jarski

Årgang: 1982

Uddannelse: Fysioterapeut 2008

Engagementer: Fysioterapeut hos A2 Fysioterapi & Træning i Hillerød siden 2018. Tilknyttet som fysioterapeut i Brøndby Masterclass samt Superligaholdet og som fysisk træner i Hillerød og Greve Tennisklub.

Faglige interesseområder: Har interesse i alle bevægeapparatets problematikker og har en særlig interesse i behandling og genoptræning af idrætsskader. I den forbindelse har Mathias i flere år arbejdet med fodboldspillere på elite niveau. I det daglige arbejde kombinerer han manuelle behandlinger med genoptræning.

Har som fysioterapeut været ansat på Hillerød Hospital, hvor han har tilset ambulante patienter med ortopædkirurgiske diagnoser og samtidig været tilknyttet hospitalets idrætsklinik. Efterfølgende var han ansat på klinik i Herlev, hvor han primært har haft patienter med diverse symptomer fra bevægeapparatet. Sideløbende med arbejdet på klinikken har Mathias været tilknyttet som fysioterapeut for henholdsvis Hvidovre, AB Gladsaxe og senest Lyngby Boldklub i Superligaen.

Videreuddannelse og andre kurser: Har tidligere uddannet sig i akupunktur og diverse mobiliserings- og manipulationskurser. Derudover forventer han at afslutte eksamen i idrætsfysioterapi i 2018.

 
 
 
 

Skomager/bandagist

Kenneth Elsgaard

Uddannelse: Ortopædiskomager 1991.

Videreuddannelser: Lægeeksamineret ortopædisk skomagermester 1998.

Engagementer: Ejer af Elsgaard Ortopædi siden 2006. Tidligere ansat som skomagersvend og -mester i tre større og mindre skomagerier i Danmark.

Faglærer og underviser på skomageruddannelserne 2005-2008 Var i en årrække formand/næstformand for skofagenes faglige fællesudvalg.

Faglige interesseområder: Afhjælpning af skader og overbelastninger ved hjælp af specialfremstillet aflastende og korrigerende ortopædiske fodindlæg.

Har gennem tiden haft særlig fokus på idrætsskader og leddegigt, men arbejder med alt inde for fodindlæg, ortopædiske tilretninger af fodtøj og fremstilling af ortopædisk fodtøj.

Desuden arbejder jeg for, at vi igen får en skomageruddannelse i Danmark eller i det mindste sørger for, at vi stadig har viden og faglige kompetencer i Danmark fremover

 
 

Læge

Anne Petri

Anne er speciallæge i reumatologi og intern medicin og har mere end 15 års erfaring indenfor reumatologien. Hun har været ansat som overlæge på Reumatologisk afdeling Frederiksberg Hospital og på Privathospitalet Hamlet. 

Hun har specialiseret sig i udredning og behandling af medicinske gigtsygdomme og har derfor stor erfaring også indenfor de nyeste behandlinger med biologiske lægemidler. 

Anne har været ansvarlig overlæge for behandlingen af de medicinske gigtsygdomme og kvalitetsskikring på Frederiksberg Hospital. Anne Petri har desuden et solidt kendskab til den øvrige del af reumatologien.

 
 
 
 

Læge

Andreas Hartkopp

Andreas er født 1961, speciallæge i reumatologi i 2004 og Ph.d. 1999.

Overlæge Idrætsmedicin og Reumatologisk afdeling Privathospitalet Hamlet A/S.

En mangeårig karriere inden for forskning, ultralydsdiagnosticering og behandling af idrætsskader og overbelastningsskader i bevægeapparatet, kombineret med hans lange eliteidrætskarriere inden for triatlon (Dansk mester 1986), har betydet meget for hans tilgang til og behandling af idrætsskader.

Andreas har været reumatologisk konsulent og afdelingslæge på Team Danmark Idrætsklinikken på Frederikssund Sygehus i en årrække og er en af de få danske speciallæger i reumatologi, der har arbejdet med idrætsskader på fuld tid.

 
 
 

Læge

Ninna Dufour

Speciallæge i Intern medicin: Reumatologi 2009.

Ninna har været ansat som overlæge ved Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme Glostrup og ved Reumatologisk afdeling Hillerød med ansvar for henholdsvis rygforløb med nerverodstryk og for de tværfaglige rygforløb i hospitalsregi.

Hun har specialiseret sig i behandling af degenerative rygsygdomme og har været primær investigator for en større klinisk undersøgelse af to forskellige typer af træning for kroniske lænderygsmerter.

Hun har endvidere været med til at gennemføre en klinisk undersøgelse af Hyaluronsyre-injektioner til behandling af slidgigt i knæ.

Ninna har i sit daglige virke på hospitalerne fået god erfaring i udredning og behandling af gigtlidelser både med de almindelige sygdomsreducerende behandlinger samt anvendelse af biologisk medicin.

 
 
 
 

Et udvalg af vores nuværende og gamle tilknytninger

 
 
A2 FYSIOTERAPI & TRÆNING