Kontakt

 
 
IMG_5922-HDR.jpg
 
 

Kontakt A2 FYSIOTERAPI & TRÆNING eller book din konsultation online 

Du er altid velkommen til at kontakte os uanset om du har brug for at bestille, ændre, aflyse en konsultation eller blot har generelle spørgsmål til fysioterapi. Brug kontaktformularen her på siden, skriv en mail, ring til os eller booke din konsultation online.

 
 
 
Evt. foretrukket dato for konsultation
Evt. foretrukket dato for konsultation


Åbningstider

Mandag - torsdag:
07.00 - 19.00

Fredag:
07.00 - 15.00

Lørdag, søndag og helligdage:
Lukket
 

Telefontider

Mandag - fredag:
09.00 - 12.00

Lørdag, søndag og helligdage:
Lukket
 

Ved henvendelser og forespørgsler bestræber vi os på at svare dig tilbage inden for 1 - 2 arbejdsdage. Vi behandler dine oplysninger fortroligt. Læs mere i vores cookie- og privatlivspolitik

 
 
 

A2 FYSIOTERAPI & TRÆNING APS

SLOTSGADE 63B, 1. TV.

3400 HILLERØD

DANMARK

Åben i Google Maps

 
Kort.PNG
 
 

Find A2 Fysioterapi & Træning centralt i hillerød

Du finder os i lyse og moderne lokaler i hjertet af Hillerød med udsigt til Frederiksborg Slot og Slotssøen samt gratis parkering for alle vores patienter og gåafstand til Hillerød Station.

 
 
Parkering

Gratis Parkering

Du kan som patient hos os parkere din bil gratis, når du besøger vores klinik. Du kan nemt og simpelt registrere din parkering i receptionen hos vores nabo A2 Reumatologi og Idrætsmedicin.

Transport

offentlig transport

Fra Hillerød Station er der cirka 10 minutters gågang. Bus 301, 302 og 303 kører dig lige til døren og stopper ved Frederiksborg Slot (Slangerupgade), som er cirka 100 meter fra vores klinik.

FACILITETER

Faciliteter

Vores klinik har elevator og de fleste kørestole kan få adgang. Er du ny patient hos os, så er det en god idé, at oplyse os om, at du er kørestolsbruger.